Vezi meet the parents online subtitrat

O nominalizare oscar, o nominalizare globul de aur greg focker, un asistent medical evreu, plănuieşte să o ceară de nevastă pe iubita sa pam chiar în timpul week-end-ului petrecut pentru prima dată la părinţii acesteia din păcate pentru greg, tatăl lui pam este jack, un fost agent cia, care nu prea-l place şi care. Filmul meet the parents - un socru de cosmar online subtitrat hd ni-l prezinta pe asistenul greg focker care se intalneste cu parintii iubitei sale inainte de cererea in casatorie dar tatal ei suspicios este cosmarul fiecarui ginere.

Greg focker, un asistent medical evreu, planuieste sa o cera de nevasta pe iubita sa pam chiar in timpul week-end-ului petrecut pentru prima data la.

Vezi meet the parents online subtitrat

Sinoposis meet the fockers: acum 4 ani spectatorii din intreaga lume au fost invitati sa petreaca cu “sora medicala” de sex continuare a filmului meet the parents (2000), sequel-ul meet the fockers este mai vulgar şi cu un umor mai de prost gust decât primul film al seriei vezi şi: filme noi comedie.

Meet the parents 2000 (un socru de coşmar), film online hd, subtitrat în română gaylord „greg” focker (ben stiller) este un asistent medical din chicago care intenţionează s-o ceară în căsătorie pe iubita lui, o profesoară pe nume pam byrnes (teri polo) planul său este dat peste cap atunci când sora lui pam, debbie. Greg focker (ben stiller) este îndrăgostit orbește de iubita lui pam (teri polo) și este în pragul de a o cere în căsătorie când era gata sa-i pună întrebarea a fost întrerupt de un telefon în care pam este anunțată de sora ei mai mica ca a fost ceruta în căsătorie și ca se mărită asa ca greg renunță la.

vezi meet the parents online subtitrat Slaba miscare, un film slab, chiar nu ma asteptam la deniro sa joace asa ceva, nu vezi la pacinorestul actorilor nasecond hand sau prea batrani bazat mult pe umorul partilor precedente glume foarte slabe, cele bune le ai pe degete pana si glumele din the other boys au fost mai bune nu recomand cinema, nu prea.
Vezi meet the parents online subtitrat
Rated 4/5 based on 28 review